Kamp Akademi | KAMPLAR HAKKINDA ÖNEMLİ SORULAR
Sörf, surf, rüzgar sörfü, yelken, yaz kampı, yaz kampi, kiteboard kampi, kiteboard, doğa kampı, doga kampi, ingizce kamp, yaz okulu, fransızca kampı, kayak kampı, snowboard kampı, kısa fil atölyesi, sinema kampı, basketbol kampı, yüzme kampı, voleybol kampı, uluslararası kamp, yaz dil kampı, futbol kampı, uzay kampı, müzik kampı, macera kampı, eğlence kampı, gençlik kampı, ingiltere dil kampı, kamp, camp, basketbol, voleybol, doğa, günübirlik kamp, caddebostan gençlik kampları, geleceğin yıldızları, aqua camp, camp wolftrack, dünya gençlik kampları, future stars, titan akademi, armada, mvp, kamplar derneği, wakeboard kampı, basketbol okulu, voleybol okulu, spor kampı, yüzme okulu, futbol okulu, spor okulu
15599
page,page-id-15599,page-child,parent-pageid-15559,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

KAMPLAR HAKKINDA ÖNEMLİ SORULAR

sorularbanner

10 Soru – 10 Cevap


 

Soru 1:

Kamp programlarınız genelde 5-7 gün. Süre biraz kısa değil mi? Bu sürede ne öğrenecek?

 

Cevap 1:
5-7 günlük kamplarda uyku hariç minimum 70 saatin üzerinde spor, eğlence ve eğitimi birleştiren dolu dolu geçen bir programdan bahsediyoruz. Spor ve çeşitli aktiviteler ile o kadar yoruluyorlar ki inanın 5-7 gün onlara yeter.


 

Soru 2:
Kampa özel alışveriş yapmamıza gerek var mı?

 

Cevap 2: 
Her kampın ihtiyaçları branşa bağlı olarak özel. Bu sebeple her kamp için özenle hazırladığımız kamp rehberine göz atmanızı ve hazırlık yapmanızı rica ediyoruz.


 

Soru 3:
Çocuğumu istediğim zaman arayabilecek miyim?

 

Cevap 3: 
Kamp girişinde cep telefonlarını kamp bankasında teslim alıyoruz. Bu sebeple çocuğunuz belirlenen zamanlarda sizi arayabilecek. Ama siz elbette 7/24 kamp direktörünü arayabilir, bilgi alabilirsiniz.


 

Soru 4:
Çocuğum benden şimdiye kadar hiç ayrılmadı. Ya kamp esnasında eve dönmek isterse?

 

Cevap 4:
Koç eğitimlerimizde üzerinde önemle durulan konulardan biri, ailesini özleyen kampçılara nasıl yaklaşılması gerektiğidir. Özellikle ailesinden ilk defa ayrılan kampçıların karşılaşabileceği bu duruma, kamp koçları hazırlıklıdır, onların arkadaş edinmeleri ve diğer kampçılarla kaynaşmalarına yönelik bir yaklaşım geliştirmektedir. Kamptaki ilk günü tamamlayan kampçının aile özlemi daha sonraki günlerde azalmakta ve kendini tamamen kamp hayatının eğlencesine bırakmaktadır. Bu konuda tereddüdünüz varsa isterseniz sizi önce Anneler & Çocukları ve Babalar & Çocukları kamplarına davet edelim. Hem kamp ortamını görüp içiniz rahatlar, hem de çocuğunuzla eğlenceli & öğretici bir kaç gün geçirebilirsiniz.


 

Soru 5:
Kiminle aynı odada kalacak?

 

Cevap 5:
Kamplarımızda yaşa ve tesise bağlı konaklama kuralları mevcut. Küçük yaş kampçılarının yanında 1 koç konaklıyor. İlgilendiğiniz kamp programı için konaklama detayını bize sorabilirsiniz.


 

Soru 6:
Kamp tarihleri benim programıma uymuyor, ne yapabiliriz?

 

Cevap 6:
Anneler & çocukları ve babalar & çocukları kamplarından bahsetmiyorsunuz değil mi?

Türk misafirperverliğine bizde çok önem veriyoruz ama kusura bakmayın direkt cevaplayacağız.  Kampa sadece çocuğunuz davetli olduğu için kendi programınıza aynen devam edebilirsiniz. :)

Kampçımızı sadece buluşma noktasına bırakıp, kamp bitiminde teslim almanız yeterli.


 

Soru 7:
Çocuğumu ilk defa annem dışında birisine emanet edeceğim. Kamp öncesinde ekibiniz ile tanışmamız mümkün mü?  

Cevap 7:
Elbette. Kampa kayıt olmadan önce ya da kayıt sonrasında dilerseniz bizi ofisimizde ziyaret edip kamp direktörlerimiz ve bazı koçlarımız ile tanışmanız mümkün.

Ziyaret öncesinde randevu almanızı rica ediyoruz.


 

Soru 8:
Aynı yerde tatil yaparsak çocuğumu görebilir miyim?

Cevap 8:
Ailelerin acil durumlar olmadıkça çocuklarını kamp tesisinde ziyaret etmelerini tavsiye etmiyoruz. Sadece çocuğunu merak ettiği için kampa gelmek isteyen bir aile, hem kendi çocuğunu, hem de diğer kampçıları olumsuz etkileyebilir, diğer çocukların da aile özlemini pekiştirebilir.

 

Unutmayın ki kampın temel amaçlarından biri de çocuğunuzun sizin olmadığınız bir ortamda tek başına ayakta kalabilme cesareti gösterebilmesine fırsat vermektir.


 

Soru 9:
Benim çocuğumun kimsenin bilmesini tercih etmediğim bazı özel ihtiyaçları var, bu sebeple kampa katılmasına tereddüt ediyorum.

Cevap 9:
Bizim için her kampçımız özel. Kampta benzerliklerimizin olduğu kadar farklılıklarımızın da tadını çıkarıyoruz. Bugüne kadar yemek, uyku, tuvalet ve hatta sağlık problemleri yaşayan kampçılarımız oldu. Bu konuların neler olduğunu bizimle paylaşırsanız size özel çözüm önerilerimizi sunabiliriz.


 

Soru 10:
Kamp Ücretini nasıl ödeyebiliyorum? Ödemede kolaylık sunuyor musunuz?
Cevap 10:
Kamp kayıtları İstanbul Ataşehir bölgesinde bulunan merkez ofisimizden, hafta sonları faaliyette bulunan spor okullarımızdaki temsilcilerimizden ya da mail order ile yapabilirsiniz.

Ödemede çeşitli banka kartlarına taksit avantajı sunuyoruz. Ayrıca kamplara birlikte katılan kardeşlere ve birden fazla programa katılan kampçılara çeşitli indirimler uygulanıyor.